Nyhedsoversigt

Kirstine Danstrup Andersen er klar til Paris. Foto: Louise Boo2 jul 2024
Sport

Bueskytte fra Holstebro skal til OL i Paris

26-årige Kirstine Danstrup Andersen fra Holstebro Bueskytteforening er udtaget til verdens største sportsbegivenhed - de olympiske lege i Paris.

Deltagerne i partnerskabet kommer fra en række lokale organisationer og Holstebro Kommune.28 jun 2024
Børn Unge Familie

Stærkt partnerskab styrker indsatsen for udsatte børn, unge og familier

Holstebro Kommune arbejder tæt sammen med lokale organisationer for at sikre bedre vilkår for udsatte familier. Nu er partnerskabet blevet udvidet med Børns Voksenvenner, Kirkernes Sociale Arbejde og Kultur- og Frivillighedscentret.

Arkitekturprisen gik senest - i 2018 - til det dengang nybyggede campus-byggeri for Dansk Talentakademi i centrum af Holstebro. Foto: Ole Mortensen.28 jun 2024
Byudvikling Byggeri

Hvem skal vinde Arkitekturprisen 2024?

Har du lagt mærke til et bygningsværk eller et projekt, som fanger øjet og beriger vores fælles rum? Så kan du nu indstille din kandidat til Holstebro Kommunes arkitekturpris, som vender tilbage i anledning af byjubilæet.

Billedtekst: Holstebro Kommunes nye kultur- og fritidschef, Lotte Lind, ved Det Gamle Rådhus og statuen 27 jun 2024
Kultur Fritid

Lotte Lind bliver Holstebro Kommunes nye kultur- og fritidschef

Den nye kultur- og fritidschef blev valgt i et skarpt ansøgerfelt. 28 ansøgere havde lagt billet ind på den attraktive stilling, og valget faldt på den lokale og erfarne chef, Lotte Lind.

27 jun 2024
Grundsalg Byggeri Erhverv

Erhvervsgrunde til detailhandel ved Måbjerg Centerpark, udbydes til salg

Holstebro Kommune søger projekter, der rummer butikker der forhandler større pladskrævende varegrupper, som der ikke er plads til i bymidten. Der skal gives bud på erhvervsgrunden senest tirsdag, den 6. august 2024, kl. 10.00.

Billedtekst: Fotocollage af Hr. Skæg og Motor Mille27 jun 2024
Børn Familie Kultur

Ramasjang-stjerner til Holstebros største børnefest

Holstebro får besøg af Hr. Skæg og Motor Mille lørdag 31. august til "KALAS" i lystanlægget. Arrangementet, der er børnenes fejring af Holstebros 750-års byjubilæum, er gratis og fyldt med underholdning, leg og aktiviteter.

H.C. Østerby takker af som borgmester når denne valgperiode udløber. Foto: Holstebro Kommune26 jun 2024
Politik Valg

Holstebro Kommune skal have ny borgmester i 2026

H.C. Østerby, borgmester siden 1. januar 2010, genopstiller ikke til kommunalvalget i 2025 og takker til den tid af efter 16 år som borgmester. 

26 jun 2024
Politik

Referat af byrådsmødet

Tirsdag den 25. juni, kl. 17.00 var der møde i Holstebro Byråd. Du kan nu se referatet.

Kort over afspærring af Hjertestien langs Birn ved Frøjkvej fremtil september 2024.25 jun 2024
Veje Transport

Spærring af Hjertestien

Hjertestien langs Birn ved Frøjkvej er spærret ned til broen ved engen. Arbejdet forventes afsluttet sidst i september 2024. Der skiltes med omkørsel.

(Foto fra PostNord Danmark Rundt / Dansk Cykle Union)25 jun 2024
Kultur Sport

Lav en fest langs ruten til Danmarks største cykelløb

Holstebro Byjubilæum opfordrer borgere, foreninger og arbejdspladser til at sætte byen i feststemning med udsmykning, heppekor og fantasifulde indslag, når Holstebro lægger asfalt til 1. etape af PostNord Danmark Rundt onsdag 14. august.

Eventyrer og dykker Cecilia Vanman gæster Strandingsmuseum St. George i Thorsminde til en eventyrlig aften. (Foto: Christina Hauschildt)25 jun 2024
Kultur

Oplev foredrag med en eventyrer og livemusik i verdensklasse

Strandingsmuseum St. George i Thorsminde er klar med en ekstraordinær oplevelse, som byder på foredrag med eventyrer og dykker Cecilia Vanman samt koncert med tre internationalt anerkendte musikere.

Stående fra venstre Trine Bech Jakobsen, Charlotte Lund Mathiasen og Sofie Bech Jakobsen. Nederst Kristine Moustgaard Rækby.21 jun 2024
Socialområdet Sundhed Ældre

Søstrene Trine og Sofie er mestre i omsorg og pleje

De er begge social- og sundhedsassistenter. De arbejder begge på Center Vest i Sdr. Nissum. Og de er begge blandt de udvalgte, som PenSam, FOA og statsministeren har hyldet som dette års 'Velfærdens Talent 100'.

Repair Café Holstebro og Paint it Forward fik overrakt prisen ved en reception på Slagteriet onsdag 19. juni. Foto: Jens Bach/Vestforsyning.20 jun 2024
Klima Forsyning

Her er de to vindere af Vestforsynings Grønne Pris

Det bliver i 2024 både Repair Café Holstebro og Paint it Forward Holstebro, som løber med Vestforsynings Grønne Pris samt de 25.000 kroner, der følger med.

Forslaget om at ændre på skoledistriktsgrænserne omkring Mejrup Skole får ingen betydning for de nuværende elever på skolen.19 jun 2024
Børn Unge

Forslag om ændring af skoledistrikt ved Mejrup Skole sendes i høring

Børne- og Familieudvalget har besluttet at sende et forslag om ændrede skoledistriktsgrænser i offentlig høring. Udvalgsformand Klaus Flæng glæder sig over en god dialog med de involverede skolebestyrelser.

17 jun 2024
Grundsalg

Udbud af byggegrunde i Mogenstrup

Udbud af 4 byggegrunde på Tingvej og Åglimt i Mogenstrup. Der skal gives bud på grundene senest onsdag, den 14. august 2024, kl. 10.00.

Butikkerne i Ulfborg donerede gaverne i Lykkehjulet.13 jun 2024
Kultur Ældre

Ska’ der vær’ marked, så la’ der vær’ marked

En tradition er født. I Ulfborg Aktiv Center var lagkagekast, søde dyr og go' gammeldaws pølsevogn blandt højdepunkterne, da der var Markedsdag for 3. gang.

1 2 3