Lav en fest langs ruten til Danmarks største cykelløb

25. juni 2024

Kultur Sport

Holstebro Byjubilæum opfordrer borgere, foreninger og arbejdspladser til at sætte byen i feststemning med udsmykning, heppekor og fantasifulde indslag, når Holstebro lægger asfalt til 1. etape af PostNord Danmark Rundt onsdag 14. august.

(Foto fra PostNord Danmark Rundt / Dansk Cykle Union)

Starten på PostNord Danmark Rundt 2024 bliver en stor publikumsmagnet, der kommer til at vise de bedste sider af Holstebro og naturperlerne i oplandet. 

- Cykelløbet er en enestående mulighed for at skabe en fantastisk dag sammen og synliggøre Holstebro i byjubilæumsåret - langs vejkanten og fra luften. Vi drømmer om at skabe en kæmpe byfest med cykelfeber i blodet, glade tilskuere og fantasifulde påfund langs ruten. Så gå bare i gang med at udvikle ideer til udsmykning, mini-gadefester eller firma-arrangementer.

Sådan lyder opfordringen fra projektleder Leif Lundstrøm der hjælper Holstebro Byjubilæum med at koordinere den store sportsbegivenhed. Han glæder sig især over, at Danmarks største cykelløb starter med en nyskabelse i løbets historie: En underholdende holdtidskørsel på en 13,7 km rundstrækning - med 19 hold og 133 ryttere. Se ruten på kort

Cykelfest med stor eksponering

Holstebro Byjubilæum håber, at foreninger, institutioner, arbejdspladser, borgergrupper og cykelglade beboere vil være med til at gøre løbet til en folkefest med høj stemning og kreative indslag langs ruten - også til tv-produktionens helikoptere.

Cykelløb set fra vejkanten, kan nogle gange være hurtigt overstået, når feltet har passeret. Men netop denne etape bliver ikke blot en éngangsfornøjelse:

19 gange i løbet af halvanden time kan du opleve suset og synet, når de professionelle teams med få minutters mellemrum forsøger at tage tid på hinanden. Holdene er fra ind- og udland, og flere kører også med i Tour de France.

Læs mere om etapen og cykelfesten på holstebro.dk/cykelfest

 

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X