Hvem skal vinde Arkitekturprisen 2024?

28. juni 2024

Byudvikling Byggeri

Har du lagt mærke til et bygningsværk eller et projekt, som fanger øjet og beriger vores fælles rum? Så kan du nu indstille din kandidat til Holstebro Kommunes arkitekturpris, som vender tilbage i anledning af byjubilæet.

Arkitekturprisen gik senest - i 2018 - til det dengang nybyggede campus-byggeri for Dansk Talentakademi i centrum af Holstebro. Foto: Ole Mortensen.

I anledning af Holstebros 750-års byjubilæum genoplives Arkitekturprisen for at hædre de bygningsværker og projekter, der på forbilledlig vis former vores kommune. 

Har du lagt mærke til et bygningsværk eller et projekt i Holstebro Kommune, som fanger øjet og beriger vores fælles rum? Er der et nyt eller renoveret sted, der fortjener anerkendelse for sit bidrag til kommunens arkitektoniske landskab?

Så har du nu muligheden for at indstille et projekt til Arkitekturprisen 2024. Holstebro Kommune hædrer projekter, der demonstrerer ekstraordinær arkitektonisk kvalitet og som bidrager positivt til det lokale miljø. Det kan være nye bygninger, om- og tilbygninger eller byrum og anlæg.

Projektet skal være færdiggjort inden for de sidste seks år. Både professionelle og kommunens borgere kan indstille et projekt.

Sådan indstiller du et projekt

Send os adressen på projektet og evt. en kort beskrivelse af hvorfor du mener, det fortjener Arkitekturprisen 2024. Vedlæg gerne billeder eller andet visuelt materiale, der understøtter din indstilling.

Følg linket for at indstille et projekt: www.holstebro.dk/arkitekturpris

Din indstilling skal være os i hænde senest fredag den 23. august 2024. Den endelige udvælgelse af vinderprojektet foretages af en bedømmelseskomite bestående af borgmesteren, formand for Teknisk Udvalg, repræsentanter fra foreningen By & Land samt to fagdommere udpeget af Akademisk Arkitektforening.

Vinderen fejres ved et festligt event med prisoverrækkelse på Sygehusgrunden onsdag den 9. oktober 2024.

Vi ser frem til at modtage dit forslag og ikke mindst fejre den arkitektur, der gør Holstebro Kommune til et smukkere sted at leve.

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X