Guide to Move i nye farver

17. maj 2024

Børn Unge Sport Fritid

Nye farver og logo, men stadig den samme hjælp fra Holstebro Kommunes fritidspasordning, Guide to Move.

Det nye logo for Guide to Move, Holstebro Kommunes Fritidspasordning.

Siden 2015 har Holstebro Kommune hjulpet børn og unge i gang med en aktiv fritid igennem fritidspasordningen, Guide to Move. I dag benytter ca. 350 0-18 årige sig af fritidsvejledningen og fritidspasset, den økonomiskstøtte til kontingentbetalingen, som ordningen tilbyder.

Igennem årene er det blevet tydeligt, at fritidspasset er den hjælp, som der er mest brug for, og det ord, som flest kendetegner ordningen med. Dette har fået ordningen til at forny dens udtryk igennem farver og logo, for at gøre det tydeligt, at Guide to Move og Fritidspas hænger uløseligt sammen. I logoet finder du også et aftryk af andet end sport og idræt, for kommunen rummer mange flere bud på en aktiv fritid, f.eks. kan man gå til fiskeri, skak, spejder og cirkus.

Bliv Velkomstforening – Styrk din forening

Bag en fritidsaktivitet står en forening, og det er Guide to Move bevidste om. Derfor har ordningen lanceret Bliv Velkomstforening – Styrk din forening i et forsøg på, at gøre samarbejdet mellem foreningerne og fritidspasordningen endnu bedre, så der skabes de bedste forudsætninger for at give børn, unge og deres familier den bedste start i foreningslivets mange muligheder.

De første 11 velkomstforeninger er dannet, og klar med en eller flere Foreningsguider, som alle står klar til at tage i mod nye medlemmer med information, vejledning og hjælp til at starte på det rette hold i foreningen.

Er man nysgerrig på, hvad det kræver, hvad man får ud af det, og hvordan man bliver Velkomstforening, finder man svar på det, her: https://www.holstebro.dk/velkomstforening

Guide to Move indeholder to hjælpemuligheder:
1) Fritidsvejledning ved en fritidsguide
2) Fritidspas: Økonomisk støtte til kontingentbetaling (max 600 kr. pr. år)
Hjælpen til det enkelte barn kan bestå af både fritidsvejledning og fritidspas eller blot én af delene.
Hjælpen er for børn og unge med bopæl i Holstebro Kommune.
Læs mere og søg om hjælpen her: https://www.holstebro.dk/guidetomove

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X